Jornada tècnica sobre seguretat en castells inflables

1145 visualitzacions

Conferències »  Activitats i Seguretat

24 de Maig de 2022

Impartit per:

Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN i Eduardo Méndez, Delegat de l'Asociación Española de Juegos Hinchables a Catalunya.
Gregorio Calero, Enginyer Tècnic Industrial, amb 42 anys d'experiència professional. Des de 2014 col·labora amb Dieser Sport i Ocio, S.L. empresa fabricant puntera en el mercat europeu d'equips de joc inflables, supervisant els dissenys, establint procediments de fabricació i control, confeccionant manuals, assessorant clients, professionals i tècnics, revisant equips i muntatges. 
Eduardo Mira, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i especialista en Enginyeria d'Events per projectes d'instal·lacions temporals. Acreditat per Organismo Internacional de Inspectores de Hinchables (RPII) i PIPA des de 2019. Gerent de Boreas Consultoria, S.L. empresa especialitzada en la realització de projectes, revisió i inspecció de tot tipus d'inflables: castells inflables, tobogans, parcs d'atraccions, mega parcs, carpes, escenaris, llits inflables, parcs de boles i resta d'instal·lacions eventuals.
Ferdinand Oyen, Especialista en normativa europea d'inflables. Membre del grup CEN/TC 136/TC, WG9 de la Comunitat Europea. 

 


Afegeix un comentari

Vídeos relacionats